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魚山人さんの予約の取り方、受付開始日・時間は?【予約困難な超人気店の予約方法】How to Make a Reservation at Gyo San Jin? Reservation Start Date & Time Explained! 【How to Book at This Extremely Popular and Hard-to-Reserve Restaurant】

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佐賀県の仮屋にある秘境の海鮮料理屋「魚山人さん。
Gyo San Jin is a hidden seafood restaurant located in Kariya, Saga Prefecture.

今回は、食べログの評価が3.74の魚山人さんの、何が魅力なのか、
本当に予約がとれないのか、予約方法に裏ワザはあるのかについて徹底解説しますぺこー!
(食べログの点数は2024年2月14日のものですぺこ)
This time, we will thoroughly explain what makes Gyo San Jin, which has a Tabelog rating of 3.74, so attractive, whether it is truly difficult to get a reservation, and if there are any tricks to securing a booking!

(The Tabelog rating is as of February 14, 2024.)


こんにちはぺこ!
飲食店の予約代行サービス「ペコッター」のはらぺこ君ぺこ!
Hello, Peco!
I’m Harapeko-kun from Pecotter, a restaurant reservation agency!

人生で一度は訪れてみたい、接待やデートでドヤ顔ができる「超人気店」を紹介していきますぺこー!
今回は、まさに秘境の海鮮料理の名店、「魚山人」さんぺこ!
I introduce “super popular restaurants” that you should visit at least once in your life—perfect for impressing your date or business clients!

This time, I’ll introduce Gyo San Jin, a true hidden gem of seafood cuisine!

(そのほかの超人気店の一覧はこちらぺこ)
(👉 [Click here for a list of other super popular restaurants!] Peco!)

「魚山人」さんってどんなお店?What kind of restaurant is Gyo San Jin?

「魚山人」さんはまず、お店に着くのが大変ぺこ
First of all, getting to Gyo San Jin is quite a challenge!

交通手段を食べログさんからコピペしてみるぺこな。
Let’s copy the transportation details from Tabelog.

博多駅より地下鉄空港線~JR筑肥線で西唐津まで80分、快速あれば60分
西唐津駅前から東洋バスで金の手まで30分、さらに乗換え仮屋までバス6分または徒歩25分 そこから魚山人の船に。
唐津より玄海町方面へ車で30分
仮屋漁港より船(店主送迎)で10分
仮屋漁港で待ち合せ(着いたら連絡)

• From Hakata Station: Take the Subway Airport Line → JR Chikuhi Line to Nishi-Karatsu (80 minutes, or 60 minutes with a rapid train). • From Nishi-Karatsu Station: Take a Toyo Bus to “Kin-no-te” (30 minutes), transfer to another bus to “Kariya” (6 minutes), or walk for 25 minutes. From there, take a boat to Gyo San Jin. • From Karatsu: Drive 30 minutes towards Genkai Town. • From Kariya Fishing Port: Take a boat (10 minutes, arranged by the owner). • Meet-up at Kariya Fishing Port (call upon arrival).

https://tabelog.com/saga/A4102/A410201/41000948/

つまりは船に乗らないと到着できないってことぺこな。
In other words, you need to take a boat to reach the restaurant! Peco!

こんなに大変なのに、行きたいって人が殺到して、予約難易度の高いお店になってるってすごい事ぺこりな。
Even though it’s so difficult to get there, people are still flocking to visit, making it an extremely hard-to-book restaurant—that’s pretty amazing, Peco!

魅力The Appeal of Gyo San Jin

そんな魚山人さんの魅力を紹介するぺこ
Let’s introduce the charm of Gyo San Jin, Peco!

「鮮度」
まずはなんと言っても鮮度ぺこな。
玄界灘のお魚を知り尽くした船長兼料理人の吉田ちゃんが、超新鮮なお魚をあの手この手で美味しく捌いてくれるぺこ!
お魚は特に、鮮度命みたいなところあるぺこなー

特に、お刺身は絶対に食べたい一品ぺこ!

“Freshness”
First and foremost, freshness is key, Peco!
Captain and chef Yoshida-chan, who knows the fish of the Genkai Sea inside out, skillfully prepares ultra-fresh seafood in the most delicious ways!
When it comes to fish, freshness is everything, Peco!

Especially, the sashimi is an absolute must-try dish!

「調味料」
お醤油やポン酢、柚子胡椒等の調味料も手作りで作ってるみたいぺこ!
お魚が新鮮だからこそ、シンプルな調味料のクオリティが活きてくるし、こだわりの調味料が新鮮なお魚を活かしてるって感じで、素敵な感じぺこなー!!

“Seasonings”
It seems that even the soy sauce, ponzu, yuzu kosho, and other seasonings are all handmade, Peco!
Because the fish is so fresh, high-quality, simple seasonings enhance the flavor, and their carefully crafted seasonings perfectly complement the freshness of the seafood.
It all comes together beautifully, Peco!

 はらぺこ君
 はらぺこ君

新鮮なお刺身と懐かしいお座敷の感じ、最高ぺこなー!
The fresh sashimi and the nostalgic tatami room atmosphere—it’s absolutely perfect, Peco!

はらぺこ君
はらぺこ君

鮑がこんなに。。よだれが出るぺこ。。!
Look at all this abalone… I’m drooling, Peco…!

予約の取り方How to Make a Reservation

まずは予約についてのルールを、ざざっとまとめてみるぺこな
First, let’s quickly summarize the reservation rules, Peco!

・2023年8月16日現在、年内全て満席です。
・次回予約受付に関しては、ステーキ購入後にお知らせいたします。

• As of August 16, 2023, all reservations for the year are fully booked. • The next reservation availability will be announced after purchasing a “Steak Item.”

予約受付日は不定期で、3ヶ月後くらいまでは少なくとも全て埋まってるって感じみたいぺこ。
Reservation opening dates are irregular, and it seems that spots are fully booked at least three months in advance, Peco.

まずはお電話してみて、ご希望日の予約がいつから解禁されるかを確認しないといけないんぺこけど、そのお電話もなかなか繋がらないって感じぺこな。
First, you need to call the restaurant to check when reservations for your desired date will open.
However, it’s very difficult to get through, Peco!

お電話をかける回数で言うと、だいたい50~100回くらいのイメージぺこな。
To give you an idea, you might need to call around 50 to 100 times to get through, Peco!

「魚山人」さんのご予約の裏ワザTricks for Booking a Table at Gyo San Jin

毎月異なるご予約受付開始時間を調べたり、
受付開始時間ぴったりにお電話したり、自分でずーっとお電話繰り返すのは疲れちゃうぺこよな。
Checking the reservation start time, calling exactly at the right moment, and repeatedly dialing on your own can be exhausting, Peco!

そんな時こそ、僕の出番ぺこー!
僕にご依頼くれたら、代わりにお電話するぺこり!
That’s where I come in, Peco! 🚀
If you request my help, I’ll make the calls on your behalf, Peco!

ペコッターの中で、
魚山人」さんの予約をお願いします!
ってメッセージしてくれたらOKぺこ!
In Pecotter, just send a message saying:

👉 “Please book a reservation at Gyo San Jin!”

And that’s it, Peco!

ただ、「超人気店」さんの予約を取ろうとすると、何百回、何千回もお電話をかけないといけないぺこから、「超人気店」のご予約には、「ステーキアイテム」のご購入をお願いしていますぺこ!
However, since securing a reservation at a super popular restaurant requires making hundreds or even thousands of calls, we ask that you purchase a “Steak Item” for such reservations, Peco!

詳しい予約ルールは、この記事を見てぺこなー!
For detailed reservation rules, check out this article, Peco!

▼超人気店のご予約は「ステーキ」が必要ぺこー♪
▼ A “Steak Item” is required for reservations at super popular restaurants, Peco! 🍖

ご依頼、お待ちしていますぺこー!
I look forward to your requests, Peco! 🚀

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